U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuws 

 

 

                                                        

Introductie nieuw type Mediblankets (Budgetline)

Ter verbreding van het assortiment is een budgetline Mediblankets geïntroduceerd. Deze deken voldoet aan dezelfde functionele criteria als de bekende Mediblanket. De verschillen zijn slechts cosmetisch van aard terwijl significante besparingen mogelijk zijn. De alternatieve deken is door meerdere klanten succesvol getest en zal medio september ingezet worden bij de eerste grote klant. 

 

Introductie nieuw type Medisheets (Budgetline)

Ook voor de Medisheets is gekeken naar alternatieven die voor onze klanten besparingen op zouden kunnen leveren. Gezien de scherpe prijs voor de huidige lakens, bleek het nodig om voor het alternatief te kijken naar lakens met een andere specificatie. Deze blijken voor diverse afnemers nog steeds te voldoen waardoor bij hen serieuze besparingen mogelijk zijn. Voor een conversie dient wel een testtraject te worden doorlopen om te bepalen of deze laken ook voor u een geschikt product kan zijn.

 

Volg ons nu ook op Linkedin voor het laatste nieuws.