U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Passief Warmtemanagement

 

 Temperatuurmanagement bij patienten kan op verschillende manieren geschieden en het belang ervan voor de patient wordt steeds verder duidelijk door onderzoek.Mediborgh biedt u de optimale keuze wat betreft de passieve verwarming; de Medi Blanket.

 

Deze non woven disposable deken is verkrijgbaar in 2 afmetingen, een grote uitvoering van 130 x 210cm en een kleine deken van 130 x 110cm. De grote uitvoering bedekt het gehele lichaam, de kleine is geschikt voor kinderen of bedekking van enkel het onder- of bovenlichaam.

 

De Medi Blanket is ongebleekt wit waardoor duidelijk onderscheid met het steriele materiaal rondom de patiënt ontstaat. Het materiaal van de Medi Blanket kenmerkt zich als zacht en soepel, comfortabel voor de patiënt en makkelijk drapeerbaar. De samenstelling van buiten en binnen materiaal zorgt voor optimale patiënten comfort en houdt de lichaamstemperatuur van de patiënt gedurende lange tijd vast.

 

Iedere Medi Blanket is apart verpakt en voldoet aan alle kwaliteitseisen. De deken kan worden weggegooid met het gewone afval.