U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

GoClosed Bedhoezen

 

Om ziekenhuisinfecties te voorkomen is extra aandacht nodig voor de directe omgeving van de patiënt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ziekmakende bacteriën op vaak-aangeraakte objecten rond de patiënt, met name het bed, in belangrijke mate bijdragen aan ziekenhuisinfecties.(1) Bacteriën als E. coli O157:H7, Staphylococcus aureus, Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Vancomycin-resistant Enterococcus faecalis (VRE), Enterobacter aerogenes, Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter baumannii en sporen van Clostridium difficile blijken vooral daar te worden gevonden.

 

 

 

GoClosed

Op basis van wetenschappelijk onderzoek zijn diverse hygiënische producten ontwikkeld die bacteriële infecties proberen terug te dringen. GoClosed is een van deze gepatenteerde producten!

GoClosed is een gepatenteerde oplossing waarbij een non woven het bed volledig afschermt. Het slim ontwikkelde model sluit aan op de bedbodem waardoor er een betere hygiëne wordt behouden.