U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dekens, lakens en slopen

 

 

MedisheetsMedisheets

 

Mediborgh biedt lakens (Medisheets) voor de operatietafel en dekens (Mediblankets) om de patient comfortabel af te dekken.

 

 

Medisheets

Voor de lakens geldt dat het absorberend laken en het til- en fixatielaken afzonderlijk zijn te kopen als ook in een set. In beide gevallen wordt geleverd in een verpakking van 20 stuks (absorberend laken) of 20 sets.

 

Mediblanket

Voor de Mediblanket (130x210 cm) geldt dat deze geleverd wordt in twee kwaliteiten: Een topkwaliteit waarbij de naden over die over de deken lopen, gestikt zijn. Daarnaast een budgetversie waarbij gebruik gemaakt wordt van Ultrasonic Laser voor het doorstikken. Beide kwaliteiten voldoen vanzelfsprekend aan de normen en worden in ziekenhuizen en klinieken ingezet,

 

Disposable Kussensloop

Voor situatie waarin frequent of onverwacht gewisseld dient te worden, is er het disposable kussensloop. Deze worden geleverd per doos van 100 stuks, alle individueel verpakt in plastic.